Kurs Engleskog Jezika

jezEnU Softline-u je upis na kurseve stranih jezika tokom cele godine. U pitanju su mini grupe od dvoje polaznika, tako da od dana prijavljivanja ne čekate duže od 15 dana na početak obuke.

Težište svih nivoa kursa je na podjednakom razvijanju sve četiri jezičke kompetencije (čitanje, pisanje, razumevanje i izražavanje) uz mentorski pristup profesora svakom od polaznika.

Svi profesori stranih jezika u Softline-u su diplomirani filolozi sa domaćim i međunarodnim profesorskim iskustvom.

Ako niste sigurni koji nivo treba da upišete u Softline-u je predviđeno besplatno testiranje pre upisa, na osnovu koga se određuje nivo znanja polaznika i njegovo raspoređivanje na odgovoravajući nivo.

Za sve jezike radimo pripremu za polaganje ispita za Filološki fakultet.

Postoje dve varijante kurseva: u mini grupama i individualna.

Za engleski jezik na raspolaganju su Vam sledeći nivoi:

  • Osnovni,
  • Niži srednji,
  • Srednji,
  • Viši srednji i
  • Napredni.

Svaki nivo u mini grupi traje 50 časova (dva meseca), nastava se pohađa tri puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom ili utorkom, četvrtkom i subotom) po dva školska časa (1,5 sat) u terminu koji izaberete na početku obuke (9:00-21:30).

engleski-jezik_clip_image002Prilikom individualne obuke, polaznik diktira tempo nastave (svaki dan, svaki drugi dan ili dva puta nedeljno i to po dva, tri ili više časova) i u dogovoru sa profesorima može menjati termine u zavisnosti od svojih obaveza.

Nastava se odvija po planu i programu koji prati Longmanov udžbenik i radna sveska, edicija Cutting Edge, koja je bazirana na komunikativnoj metodi i osposobljava polaznike za upotrebu jezika u stvarnim životnim situacijama.

Na kraju obuke polažete završni ispit i dobijate sertifikat na srpskom i engleskom o položenom ispitu iz engleskog za nivo koji ste pohađali.

Prijavu za upis možete popuniti na našem internet sajtu online prijava.

engleski-jezik_clip_image004Polaznici koji završe Napredni nivo osposobljeni su za polaganje: TOEFL, IELTS i CPE ispita.

Polaznici koji završe srednji nivo ili imaju ekvivalentno predznanje mogu pohađati kurseve Poslovnog engleskog po Market Leader udžbenicima.

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se mogu dogovorom korigovati.

Cene svih obuka u Školi Softline možete pogledati na našoj web strani cenovnik .